free website templates

Disclamer

 Algemeen 

Deze website staaaldraad-specialist.nl is eigendom van CV P. KRUYF EN ZN., een onderneming gevestigd te Wilhelminalaan 2, Maasbracht.  CV P. KRUYF EN ZN is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 13031582.


Inhoud Website

Staaldraad-specialist.nl behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment de inhoud van de Website en deze disclaimer te wijzigen of te verwijderen zonder mededeling daarvan vooraf.

Staaldraad-specialist.nl besteedt zorg en aandacht aan de inhoud van de Website, ondanks deze inspanning, kan het voorkomen dat de inhoud van de Website onvolledig, achterhaald en/of onjuist is. De inhoud van de Website wordt dan ook zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid aangeboden.

Alle prijzen getoond op de website zijn inclusief BTW, en zijn onder voorbehoud van kennelijke fouten door bijvoorbeeld een foutieve invoer. Voor de gevolgen van dergelijke fouten is Staaldraad-specialist.nl niet aansprakelijk. 
 

Aansprakelijkheid

Staaldraad-specialist.nl is niet aansprakelijk voor enige schade of andere nadelige gevolgen door gebruik van informatie op deze website. Indien u handelingen verricht op basis van informatie op onze website is dit voor uw eigen risico.  


Contact
Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben over deze disclaimer, dan kunt u contact opnemen met Staaldraad-specialist.nl via info@kruyf-watersport.nl

Adres

Wilhelminalaan 2
6051 BJ MAASBRACHT


Contacten

Email: info@kruyf-watersport.nl
Telefoon +31 (0) 475-463300

Disclaimer

Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Verzenden